Diplomatervezés / HÍREK

2019-10-16 11:27
DIPLOMATERVEZŐINK FIGYELMÉBE!
Az előzetesen meghirdetettek szerint a jövő hét hétfőjén, tehát 2019.10.21-én tatjuk meg a szemeszter Diploma vázlatterveinek tanszéki prezentációját, a tanszéki Könyvtár helyiségében, délután 13.00 órai kezdettel.
A beosztást a mellékletben csatolom.
A prezentáció tartalmi és formai követelményeit a vonatkozó Diplomaszabályzatokban rögzített elvárások szerint kérjük elkészíteni.
A terveket M1:200-as léptékben kell kidolgozni. A szóbeli előadás ki kell, hogy terjedjen a környezet rövid ismertetésére, a választott beépítés rövid indoklására, környezeti kapcsolatainak az érintésével, és az épület egészének M1:200-as léptékű bemutatására. Az előadáshoz a tervek 3D reprezentációját is kell készíteni, munkaközi fizikai makettel.
A prezentációk vetített formátumban zajlanak, de kérek mindenkitől egyidejűleg egy A/3-as nyomtatást is leadni a tervekről!
A prezentáció előfeltétele, hogy a Jelölt kitöltött és lepecsételt DIPLOMATERV KÍSÉRŐLAPPAL rendelkezzen, amin a vázlattervi szakasz eredményes abszolválását igazoló konzulensi aláírásoknak is szerepelniük kell!
A prezentációk után rövid oktatói értékelésre kerítünk sort, amely megfelelt - nem felet meg minőítéssel zárul. Egy-egy bemutatóra - hozzászólásokkal együtt - 15 percet tudunk szánni, kérek ezért mindenkit, hogy mondandóját 5-7 percbe sűrítse össze, hogy maradjon idő a kiértékelésre is!
A meg nem felelt vázlattervek ismételt bemutatásra kötelezettek, az előre meghirdetett időpotban.
Mindenkinek jó felkészülést és eredményes szereplést kívánok!