TANSZÉK / HÍREK

2014-05-26 10:28
TT2 és TT3 2014 őszi félévre jelentkezők figyelmébe

Feliratkozni, illetve jelentkezni a tanszéken kifüggesztett lapokon, vagy az ivan@epstudio.hu és nagy.ivan@mail.bme.hu címeken lehet.
Portfóliót (max. 5 MB) csak azoknak a hallgatóknak kell beadniuk, akik a TT1 tárgyat más tanszéken teljesítették.

A TT2 során a terek belső téri viszonyait vizsgáljuk és a TT1-es, vagy MH2-es terv egy reprezentatív terének kidolgozásával továbblépünk a részletek (fény, színek, burkolatok, stb.) irányába. A hallgatók munkáját előadások és bemutatóterem látogatások segítik a félév során. A kurzus szorosan kapcsolódik majd a szintén
ősszel induló "Akadálymentesség és egyetemes tervezés" tantárgyhoz, amire ezúton is szeretnék felhívni az érdeklődők figyelmét.

A TT3 esetében a budapesti agglomeráció urbanizációs folyamatait vizsgáló félévek sorában ezúttal érdi tervezési helyszíneket (városközpont és annak közvetlen környezete) választottunk. A feladatok között lesz meglévő ipari épület átalakítása is, a nagyságrend egységesen 800-1000 m2 körüli alakul majd a telkek
méretétől függően. A tervezendő funkciók egyeztetése még folyik, ami már biztosnak vehető: zeneiskola, könyvtár, ifjúsági központ, sportklub, étterem / kávézó.
Csatolt fájlok:
plakát_tt3.pdf (1036 kB)