TANSZÉK / HÍREK

2015-06-03 23:33


Kedves Hallgatók,
a mellékletben újból, immár egységes keretbe foglalva feltöltöttük valamennyi nyári felmérő- és kutatótáborunk rövid programját és jelentkezési lapjait. A dátumok között átfedések vannak, illetve a beadási határidők is különbözőek! Több táborba is lehet jelentkezni, akár időben átfedőknél is, de ekkor kérünk preferencia sorrendet megadni szíveskedjetek! Amennyiben többen egy helyre szeretnének azonos "turnusra" jelentkezni, akkor erre is egyértelmű utalást kérünk megadni, és természetesen figyelembe vesszük! Bizonyos esetekben, már megszervezett programok esetében 1-1 nap csúszás a kezdésben illetve befejezésben részünkről tolerálható, ezt is adjátok meg az "egyéb közlendőkben" (ekkor pl. az utazást önállóan kell megoldani).
Mint azt a tájékoztatón elmondtuk, az ősszel, illetve tavasszal esedékes közel-keleti workshopokra, terepmunkákra illetve tanulmányutakra (Egyiptom 2015 ősz és 2016 tavasz, Irak-Kurdisztán 2015 ősz, Törökország 2016 tavasz) valószínűleg nem ilyen pályázatokat hirdetünk meg, hanem az aktuális nyári, illetve eddigi felméréseken kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatóknak kínáljuk fel a lehetőséget! A jövő évi portugáliai workshopra a jelentkezés 2016 februárjában várható.
Sikeres pályázatokat kívánunk!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015. JÚNIUS 07. és 2015. JÚNIUS 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!