BSC diplomatervezés 2. / HÍREK

2016-06-20 10:28
Az idei BSC2 Diplomavédésekre a jövő héten szerdán, aza 06. 29-én, majd 06. 30-án kerítünk sort. Előbbi alkalommal szerepelnek a tárgyat tanszékünkön felvett hallgatók, a csatolt lista szerint. A Kivitel Tsz és a Rajzi Tsz hallgatóinak listáját a Kivitel Tsz teszi közzé.
A védések sorát reggel kilenc órai kezdettel indítjuk, folyamatosan. Egy tervre mintegy 30 perces időtartamot jegyzünk elő, ennél pontosabb beosztást nem adunk. Fontos, hogy a védések megkezdése előtt az összes jelöltnek meg kell jelennie a Diplomabizottság előtt. Az elnöki köszöntő után rögtön indul az első védés. Ehhez az illető jelöltnek előzetesen föl kell helyeznie a helyszínen lévő paravánokra a tervét. A következő jelölt az őt megelőző védés alatt helyezze föl a tartalék tablóra az anyagát, a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében!
A záróvizsgák időpontja 2016.06.27. hétfő, illetve 06.28. kedden lesz, a védési napok szerinti elosztásban. Ennek menetrendjéről az érintett hallgatóknak a záróvizsgát lebonyolító Tanszéken kell érdeklődniük.
Mindenkinek eredményes felkészülést kívánunk!