TANSZÉK / HÍREK

2016-10-19 08:44
KOMPLEX_1ZH_KOMPLEX_1ZH_KOMPLEX_1ZH_KOMPLEX_1ZH_KOMPLEX_1ZH_KOMPLEX_1ZH_KOMPLEX_1ZH_KOMPLEX_1ZH

mindenkinek köszönjük a befektetett munkát és a prezentációt. mint ahogy látható, 13-an pontoztuk a terveket, sokszor nagy pontkülönbséggel, de ez természetes ebben a szakmában, mindenesetre így igazságos, konszenzusos eredmény született.
az eredmények a mellékelt táblázatban megtalálhatók. az osztályzatok az utolsó oszlopban láthatók, a ponthatárok legalul.
nyolc terv kapott kimagasló pontszámot, további kettőt gondoltunk kiemelni értékeik miatt, ezeket jelöltük meg zöld cellákkal.
a Maros Megyei Múzeummal történt egyeztetés, további a tanszéki értékelés alapján úgy tűnik, hogy csak továbbtervezés során dőlhet el a megfelelő megoldás, így a zöldcellás tervező csapatokat meghívjuk egy második körre, mint hogy ezt egy előzetes körben szinte mindannyian visszaigazoltátok, hogy elfogadjátok - ezt külön köszönjük. ennek a feltételeit külön levélben kommunikáljuk veletek, és személyesen is megbeszéljük.
tekintettel arra, hogy a TDK leadás a jövő héten esedékes, abban többen vagytok érdekeltek, így a második kört azután indítjuk, addig magunkban is tisztázzuk a pontosított tervezési programot, de az új csapatoknak addig jó lenne megalakulni.

mégegyszer mindenkinek köszönjük!
Csatolt fájlok:
KX1zh_eredmenyek_2016.pdf (32 kB)