TANSZÉK / HÍREK

2017-03-27 09:11
DIPLOMÁZÓ HALLGATÓINK FIGYELMÉBE!

A holnapi tanszéki Diploma vázlattervi prezentációk beosztását a csatolt listák tartalmazzák.
A nagy létszám miatt a BSc2 Diplomatervet készítő hallgatóink a Kivitel Tanszéken összehívott vegyes Bizottság előtt fogják bemutatni a tervüket, a vonatkozó melléklet szerinti sorrendben!
Az osztatlan és MSc képzés keretében vázlattervet bemutató hallgatóktól M1:200-as léptékű prezentációt várunk el, amelyből kiderül az épület építészeti koncepciója, a tágabb épített, vagy természeti környezetével létrejövő viszonya, a konkrét helyszínének városszerkezeti összefüggései, alaprajzi-térbeli elrendeződése, tömege és homlokzatai. Az ismertetéshez munkaközi tömegmakett is készüljön!
A BSc képzés keretében a Diploma vázlattervek az előző félévben feldolgozott terv továbbtervezett állapotát kell, hogy érdemben bemutassák, M1:100-as léptékben, 1:50-es részletezettséggel. Ezen fölül egy jellemző alaprajzi, metszeti és homlokzati szakaszt M1:50-es léptékben is be kell mutatnia a Hallgatónak.
A kari vázlattervi bemutatót a jövő héten tartjuk meg, ami - a nagy létszámra való tekintettel - előre láthatólag két napot fog igénybe venni:  04-én, kedden és 05-én, szerdán. A beosztást a holnapi bemutatók után készítjük el, és tesszük közzé, ugyanitt!