Archívum (2016. január)

2016. 01. 27. 16:08 | Szécsi Zoltán DLA @ Diplomatervezés
DIPLOMÁZÓ HALLGATÓINK FIGYELMÉBE!
Elkészítettük, és a csatol dokumentumban közzétesszük a jövő hét kedd-csütörtök között esedékes Diplomavédéseink beosztását. Az érintettektől pontos megjelenést kérünk. A védések reggel kilenc órai kezdettel indulnak. Ekkor az összes aznap érintett kolléga felsorakozik a Bizottság előtt, majd az Elnök rövid köszöntője nyitja meg az aktust. Kérem, hogy a sort indító kolléga a tervlapjait előzetesen helyezze föl a teremben e célból elhelyezett paravánokra, hogy védése az elnöki köszöntő után azonnal indulhasson. A sorban következő jelölt pedig az őt megelőző védés ideje alatt a folyosón szabadon maradt paravánokra készítse elő a saját anyagát. Ezzel szeretnénk a védések közötti időt minimalizálni, a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.
Minden érintettnek eredményes fölkészülést, és sikeres védést kívánunk!
Csatolt fájlok:
IPARTANSZÉK_diplomavédések.pdf (114 kB)
2016. 01. 15. 17:39 | Vasáros Zsolt DLA @ ipartanszék
kedves Hallgatók,

köszönjük a nagyszámú jelentkezést. a KOMPLEX 1. első felvételi kör eredményei a mellékletben megtalálhatók (frissített lista!
kérjük mielőbb a visszajelzéseket (komplex.ipar@gmail.com), hogy ki fogadja el a felvételét, illetve ki választ másik tanszéket!
a pótjelentkezés és felvételi rendjét a vonatkozó Dékáni utasítás és a felvételi felhívás - lásd a korábbi hírben - tartalmazza!
2016. 01. 06. 16:46 | Szécsi Zoltán DLA @ BSC diplomatervezés 1.
JELENTKEZÉS A 2015-16. TANÉV II. FÉLÉVÉBEN INDULÓ BSC DIPLOMATERVEZÉS 1 TÁRGYRA!
Felhívjuk az érdeklődőket, hogy a jelentkezési szándékukat regisztrálják a Tanszék előterében kifüggesztett listán.  A jelentkezéshez az itt csatolt nyomtatvány letöltése is szükséges, amit kitöltve kérünk a Titkárságon leadni. Ugyancsak a jelentkezés része a portfólió, amelyet a tárgyfelelős e-mail címére kérünk elküldeni, a nevezett nyomtatványban közölt formátumban. A jelentkezéseket kérjük leadni legkésőbb január utolsó hetének a kezdetéig. A felvételt nyert hallgatók listáját a honlapunkon tesszük közzé, a vizsgaidőszak végén.
Újabb hírek
Régebbi hírek

Archívum