Archívum (2018. január)

2018. 01. 31. 18:30 | Vasáros Zsolt DLA @ ipartanszék

Kedves Diplomázó és Komplexező Hallgatók,

az alábbi linkekről valamennyi helyszín és programjavaslat részletes anyagai letölthetők! A lehetséges funkciókat körvonalaztuk, a beérkezett javaslataitok és ötleteitek alapján egy részletesebb funkcionális programot az első tanítási napon adunk át!

A feltöltött anyagokat elsősorban a tanszékünkön komplexező vagy diplomázó hallgatók számára állítottuk össze, amennyiben más tanszéken is részben vagy teljesen felhasználásra kerül, akkor ezt kérjük a Tanszékvezető felé jelezni!

Továbbá a mellékletekben található anyagok jelentős része szerzői jogvédelem alá esik, így kizárólag a féléves tervekhez használhatók fel, további „természetes vagy jogi személyeknek” nem adhatók tovább, kérjük ennek betartását!

Az első oktatási hét végén pénteken-szombaton (február 09-10) 2 napos WORKSHOPOT szervezünk Rudabányára, így aki még nem jelezte, hogy melyik téma érdekli, legkésőbb ehét csütörtökön 16.00-ig tegye meg, hogy meg tudjuk szervezni programot!

https://we.tl/e7yOxy68SE  /// BUDAPEST II. ker. // Jurányi-Varsányi u. sarok – HYBRIDHÁZ

https://we.tl/SZm4URFluL  /// BUDAPEST IX. ker // Gyapjúraktár – VERTIKÁLIS FARM

https://we.tl/8iEJmqqJtb  /// RUDABÁNYA // régi kompresszorház és környezete – INFOPONT/TURISZTIKAI KÖZPONT/TURISTASZÁLLÁS

https://we.tl/k5owv2ovUW  /// RUDABÁNYA // régi központi javítóműhely – MŰSZAKI és BÁNYÁSZATI MÚZEUM/JÁTSZÓHÁZ/SPORTKÖZPONT

https://we.tl/mpAjvVI696  /// RUDABÁNYA // régi csillejavító – TURISTASZÁLLÁS

https://we.tl/TsN4i53HPg  /// RUDABÁNYA // bányató – BÚVÁRBÁZIS és/vagy LIMNOLÓGIAI/GEOLÓGIAI KUTATÓBÁZIS

2018. 01. 29. 22:06 | Vasáros Zsolt DLA @ ipartanszék