Archívum (2020. augusztus)

2020. 08. 26. 20:09 | Szécsi Zoltán DLA @ Diplomatervezés
DIPLOMATERVEZŐK FIGYELMÉBE!
A tárgyfelvétel lehetősége megnyílt a NEPTUN rendszerében!
Szeretettel hívjuk és buzdítjuk az érdeklődőket, és tanszéki témáinkkal várjuk a tárgyat a nálunk teljesíteni kívánó hallgatók jelentkezését.
Jelentkezni a felkérni kívánt konzulenssel történő előzetes egyeztetést követően ajánlott. A jelentkezés hivatalosan a NEPTUN felületén keresztül történik.
Aki még nem döntötte el, hogy kihez jelentkezik, vagy jelentkezése egyéb akadályba ütközik, kérem, röviden jelezze felém, és ezzel párhuzamosan küldje el nekem a portfólióját, és a tervezési tárgyakból elért féléves érdemjegyeit is. Mindenkinek igyekszünk segíteni.
Egyúttal kérem, hogy a jelentkezési szándékát, az egyeztetett konzulens nevét, a választani kívánt témát (egyéni - tanszéki) rövid e-mail útján mindenki felém is  jelezze.
A Diplomafélévet indító szokásos tájékoztatónkat előreláthatólag a második tanítási hét keddjén, azaz szeptember 15-én tartjuk meg. Ezt egy következő hírünkben erősítjük majd meg.
2020. 08. 17. 13:04 | Terbe Rita @ ipartanszék

//BARNAG/TDK/2020/A KÉT TORONY/

///Workshop és helyszínbejárás/2020.08.29-30

///Közösség/múlt/jövő/fejlődés/falu/Balaton-felvidék

///Extrém/kísérleti/műemlék/újrahasznosítás/torony/kilátó/…

///Szállás/ellátás/all inclusive

///Jelentkezés rövid motivációs levéllel

///gergely.sagi@gmail.com/limes.orientalis@gmail.com

///Határidő/2020. augusztus 23.

///További információért lásd/2020-as TDK kínálat/


www.ipar.bme.hu

2020. 08. 08. 13:05 | Vasáros Zsolt DLA @ ipartanszék

Néhány napja súlyos katasztrófa rázta meg Libanon fővárosát, Bejrútot. A hatalmas robbanás egy egész városrészt semmisített meg.

krízisÉPÍTÉSZET kutatócsoportunk több helyről kapott megkeresést, hogy segítsünk, magunk is érdeklődtünk, mit tudunk tenni. Kapcsolatban állunk helyszínen és Magyarországon tartózkodó építészekkel, barátokkal, szervezetek képviselőivel, támogatókkal. Elsősorban a károk felmérésében és a tervezésben tudunk részt venni, ebben van tapasztalatunk, amint lesznek konkrétumok a helyszíni és az itthoni segítségnyújtás lehetőségeiről, informálunk Titeket!

Annyi biztos, hogy a krízisTOOLKIT TDK szekciónkat Bejrút felé fordítjuk, és mindenképpen élő, konkrét feladatokkal foglalkozunk! Várjuk előzetes jelentkezéseteket ITT!

Akinek kapacitása, kedve, bátorsága van bármilyen formában bekapcsolódni a helyszíni munkába vagy az itthoni feladatokba segítene, jelentkezzen! Reméljük gyorsak és hatékonyak tudunk lenni – ilyenkor ez a kulcsa a hathatós és érdemi segítségnyújtásnak!

Újabb hírek
Régebbi hírek

Archívum